Kırıp Dökmeden Su Kaçağı Bulma

Evinizdeki, iş yerinizdeki, villalarda ki, fabrika ve hastane gibi su tesisatının çok yoğun olduğu binalarda kırmadan dökmeden su kaçaklarını buluyoruz.
Su faturanız çok mu geliyor?
Faturalarınızı nasıl takip ediyorsunuz?
İş yerinizdeki, villa ve fabrika gibi binalardaki fazla su kullanımı nasıl takip ediyorsunuz?
Faturanız bir önceki aydan fazla geldi ise tesisatınızı görünmeyen bir yerinde su kaçağı olması ihtimali büyüktür.  Firmamız su kaçağı dinleme cihazları ile ve kamera yardımlarıyla dairelerde, iş yerlerinizde, fabrikalarınızda, iş merkezlerinde yer fark etmeden su kaçağını robotla bularak su kaçağı onarımı yaparız.

Bizim cihazlarımız sayesinde biz kaçağı kırmadan dökmeden noktasal olarak buluyor ve size kaçırdığı noktayı gösteriyoruz. Bire bir su kaçağını gördüğünüz için sizin de içiniz rahat oluyoruz. Bu yüzden biz kırmadan dökmeden su kaçağını noktasal olarak buluyoruz. Mahallenizdeki tesisatçılar her tarafı kırarak gene de kaçağı bulamıyorlar ve size bulduk diye yanlış yerleri yapıp gidiyorlar.

Su kaçağınız onlar birkaç yeri kırdıkları için beton içerisindeki rutubetlenme, ıslaklık, hava ve sıcak ortamda üstü açık olduğu için kısa dönem olsun su damlama veya rutubet gibi kabarıklıklar kesiliyor. Ve sonrasında ilk baştaki gibi sanki hiçbir şey yapılmamış gibi önceki sorunlarla karşılaşıyorsunuz. Firmamız bu yüzden kırmadan su kaçağı bulma konusunda profesyoneldir.