Çorlu Lavabo Tıkanıklıkları Açma

Evde ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılan lavabolar, kullanım hatalarına bağlı olarak tıkanabilir. Bulaşıklarda bulunan yağ, lavabo giderlerinde katılaşarak lavabo borusunu daraltır ve su geçişini engeller. Lavaboya atılan yemek ve sabun parçaları da lavabonun tıkanmasına neden olmaktadır. Bunların yanında tıkanıklığın bir diğer nedeni de ustanın yapmış olduğu hatalar da olabilir. Eğer usta tesisat döşemesinde lavabo giderine yeterli eğim vermemişse lavabo borusunda tıkanıklık meydana gelir. 
Tıkalı olan lavaboları açmak için birçok basit ve etkili çözümler mevcuttur. Pompa ve tel gibi materyallerle birlikte doğal yöntemlerle de tıkanıklıktan kurtulabilirsiniz. Lavabo tıkanıklığı, müdahale edemeyeceğiniz noktaya geldiğinde yetkili firma ekiplerinden yarım talep edebilirsiniz. Tesisat firmaları sizlere bu konu hakkında mutlaka yardımcı olacaktır. 

Günümüzde birçok tesisat firması bulunmaktadır fakat kurumsal firmalarla arasında tecrübe ve ekipman farkı bulunmaktadır. Bizler Solmaz Sıhhi Tesisat olarak Çorlu'da sizlere profesyonel ve güvenilir lavabo tıkanıklığı giderme hizmetleri sunmaktayız. Kaliteli ve güvenilir hizmetlerimiz sayesinde birçok müşterimizin yüzünde tebessüm bıraktık ve memnuniyet kazandık. Sizler de lavabo tıkanıklığınız için çözüm arıyorsanız bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.