Tıkalı Lavabo Açma

 Günlük hayatımızda birçok kez lavaboları kullanmaktayız. Lavaboları gerek banyoda gerekse mutfakta çeşitli amaçlar için kullanmaktayız. Bu kullanımlar esnasında bizim veya ustanın yapmış olduğu bazı hatalar, lavabo giderlerinin tıkanmasında sebep olmaktadır. Lavabolara giren sabun ve yağ parçaları, lavabo borusuna yapışır boruyu daraltır. Daralan borudan su geçişi de kısmen engellenir. Böylelikle lavaboda su birikir, biriken sular da taşabilir. 
Lavabo tıkanıklığı sorunlarına kendiniz bir önlem alabilirsiniz ya da evde kendiniz uygulayabileceğiniz basit yöntemlerle bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Eğer tıkanıklık sizin müdahale edemeyeceğiniz boyuta ulaştıysa mutlaka profesyonel firmalardan yardım almalısınız. 
Bizler Solmaz Sıhhi Tesisat olarak tıkanık lavabo açma hizmeti sunmaktayız. Firmamızın bugüne dek kazandığı tecrübe ve deneyimlerle sizlere çok daha kaliteli tıkanıklık açma hizmeti sunmaktayız. Sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçerek tıkanıklık açma hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.